Hockey Club Dordrecht verdient ruim 2500 euro met Grote Clubactie

17 oktober 2012
Hockey Club Dordrecht verdient ruim 2500 euro met Grote Clubactie

DORDRECHT - De Grote Clubactie heeft voor Hockey Club Dordrecht ruim 2500 euro netto opgebracht. De contante opbrengst is gestort op de rekening, waarbij hoofdsponsor Rabobank haar medewerking heeft verleend, o.a. door de storting kosteloos te laten plaatsvinden. Het bestuur gaat het geld besteden aan nieuwe materialen voor de club, zodat zoveel mogelijk teams hier gebruik van kunnen maken.

Behalve de verkoop van de ‘klassieke’ losse loten, was er ook de mogelijkheid om online loten te verkopen. Bij de online verkoop bleken per deelnemend team 1 tot 3 verkopers actief. We hopen volgend jaar op nog meer deelnemers per team!

Topverkoper
Het bestuur van Hockey Club Dordrecht bedankt alle leden, betrokkenen en vrijwilligers die deze actie mogelijk hebben gemaakt.

Eén verkoper willen we in het bijzonder in het zonnetje zetten. Lotte van den Aardwegh

heeft in haar eentje 35 loten verkocht. Gefeliciteerd met deze knappe prestatie! Voor deze

uitzonderlijke prestatie verdient Lotte de prijs die we eigenlijk hadden uitgeloofd voor de beste teamprestatie. Lotte mag, als prijs, voor een bedrag van 75 euro iets uitzoeken in de ClubShop!
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.