Hennepkwekerij in vrachtwagenopleggers gevonden in Dordrecht

18 oktober 2012

DORDRECHT - Op de Van Leeuwenhoekweg hebben politieagenten twee vrachtwagenopleggers aangetroffen waarin een hennepkwekerij was gemaakt. De vondst werd gedaan toen een getuige meldde dat de twee verdachte opleggers in de straat waren geparkeerd.

Toen de politie de melding op dinsdagochtend kreeg stelde zij meteen een onderzoek in en vond de opleggers. In het laadruim van beide opleggers bleek een hennepkwekerij te zijn gemaakt met daarin een totaal van ongeveer 770 hennepplanten. De kwekerij is ontmanteld en de politie onderzoekt de zaak.

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.