Ad Breevaart praat 24 oktober met Ad bij RTV Dordrecht In Gesprek Met

23 oktober 2012

DORDRECHT  - De bekende Dordtenaar Ad Breevaart  is woensdag 24 oktober de gast in het RTV Dordrecht programma In Gesprek Met. Ad van der Herik praat met hem. Breevaart was meer dan vijftig jaar Sinterklaas in Dordrecht en liet zijn baard ervoor groeien. Hij was politiek actief in de PvdA, werkte bij de politie als personeelsman en is een bekend verzamelaar. Zijn wereldreizen brachten daarvoor de inspiratie.

Breevaart heeft als leerling van de Statenschool nog levendige herinneringen aan het bombardement, dan morgen 68 jaar geleden park Merwestein en de Dordtse binnenstad trof.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.