Crayenstreinstraat krijgt nieuwe asfaltlaag

24 oktober 2012
Crayenstreinstraat krijgt nieuwe asfaltlaag

DORDRECHT - Spoorovergang Halmaheiraplein richting Crayensteinstraat één nacht gesloten voor verkeer

In de nacht van donderdag 1 op vrijdag 2 november vindt regulier onderhoud plaats aan de Crayensteinstraat ter hoogte van de kruising met het Halmaheiraplein. De bovenlaag van de weg wordt gefreesd en opnieuw geasfalteerd.

De werkzaamheden beginnen donderdag 1 november aanstaande, vanaf 21.00 uur en zijn vrijdag 2 november, om 6.00 uur weer afgerond. In de week erna wordt de markering aangebracht.

De spoorovergang van het Halmaheiraplein richting Crayensteinstraat wordt tijdens de werkzaamheden afgesloten voor het verkeer. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer door verkeersregelaars geregeld.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.