Kinderen knutselden er lustig op los bij Weizigt

24 oktober 2012
Kinderen knutselden er lustig op los bij Weizigt

DORDRECHT - Bij Natuur- en Millieucentrum Weizigt was er deze herfstvakantie de workshop 'HerfstStad'. Op dinsdag 23 oktober werd deze workshop gehouden voor kinderen van 6 t/m 12 jaar onder leiding van docente Trudy Peeters, van Stichting Kunstzinnige Vorming ToBe.

Alles stond in het teken van de herfst deze middag. Met blaadjes, touw, takken en grassen konden de kinderen zich uitleven met het maken van een 3D- schilderij. Omdat het mooi weer was werd de workshop buiten in het herfstzonnetje gegeven. De workshop was gratis. De kinderen vermaakten zich duidelijk en maakten allemaal op hun eigen manier een kunstwerkje van de natuurlijk ruim voorhanden zijnde natuurlijke materialen.

Tekst en foto: Dawn Eve van Norden

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.