Kerstijsbaan Dordrecht zoekt IJsbaanambassadeur

25 oktober 2012
Kerstijsbaan Dordrecht zoekt IJsbaanambassadeur

DORDRECHT - Aankomend weekend kruipt het kwik onder de tien graden en gaat de klok een uur terug, de winter is in aantocht. Voor de Kerstijsbaan Dordrecht op het Scheffersplein tijd om een spectaculaire actie in het leven te roepen. De Kerstijsbaan is op zoek naar een IJSTIJD! Ambassadeur!

Vanaf vrijdag 14 december kan er weer gezwierd en gezwaaid worden op de Kerstijsbaan op het Scheffersplein in Dordrecht. Met IJSTIJD! ondersteunt de KNSB de komende winter samen met KPN, ERU en Sky Radio 18 tijdelijke kunstijsbanen verspreid over heel Nederland, om op die manier zoveel mogelijk kinderen te laten en te leren schaatsen. Dit jaar wordt ook de Kerstijsbaan Dordrecht ondersteund.
 
In het kader van IJSTIJD! is de Kerstijsbaan Dordrecht, vanuit de KPN Junior Schaatsclub, op zoek naar een ijsbaanambassadeur; een échte schaatsfan tussen de 9 en 12 jaar oud. Daarnaast maakt de ambassadeur andere kinderen enthousiast om te komen schaatsen op de Kerstijsbaan Dordrecht. Bijvoorbeeld via een school of sportvereniging. Ook is het belangrijk dat de ambassadeur op 9, 10 of 11 november beschikbaar is om naar Thialf Heerenveen te komen.

De ijsbaanambassadeur enthousiasmeert vrienden en vriendinnen en hun ouders en broertjes en zusjes om naar de Kerstijsbaan Dordrecht te komen. Daarnaast plaatst de ambassadeur leuke wetenswaardigheden op Twitter en upload toffe ijsbaanfoto’s op Facebook. Als dank daarvoor ontvangt de ambassadeur van de KPN Junior Schaatsclub een uitnodiging om met ouders, broer of zus een dagje naar het KPN NK Afstanden (van 9 t/m 11 november) te komen. Daar mag hij of zij meehelpen met de medaille-uitreiking aan topschaatsers. Bovendien krijgt de ambassadeur op de Kerstijsbaan Dordrecht schaatsles van oud-wereldkampioen Barbara de Loor én wordt er een speciale lunch met haar georganiseerd. En natuurlijk wordt er een echte trainingstrui overhandigd. En als klap op de vuurpijl kan de ambassadeur onbeperkt schaatsen op de Kerstijsbaan Dordrecht in de periode van 14 december 2012 tot en met 6 januari 2013!

Opgeven kan via www.schaatsen.nl/kpnjuniorschaatsclub. Daar draait het om één centrale vraag: wat zou jij doen om mensen uit Dordrecht naar de Kerstijsbaan op het Scheffersplein te laten komen? Inschrijven kan nog tot 1 november.

Over de KPN Junior Schaatsclub
IJsbaan Ambassadeur is een initiatief van de KPN Junior Schaatsclub van de KNSB.
Dit is een gratis club voor kinderen van 9 tot en met 12 jaar die fan zijn van schaatsen en inline-skaten. Meer informatie op www.schaatsen.nl/kpnjuniorschaatsclub.

(foto afgelopen jaar 2011)

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.