FC Dordrecht loot in KNVB beker wederom tegen AZ

03 november 2012
FC Dordrecht loot in KNVB beker wederom tegen AZ

DORDRECHT - Gehoopt werd op ‘een kleintje’. Het werd ‘een grote’. Voor de volgende ronde van de KNVB Beker (1/8e finale) kwam AZ als tegenstander uit de koker tevoorschijn. Pas na het weekend zal bekend worden of deze wedstrijd op 18, 19 of 20 december gespeeld gaat worden. De winnaar plaatst zich voor de kwartfinale.

Vorig seizoen stuitte FC Dordrecht in de derde ronde op de voormalig landskampioen. De Almaarders wonnen 27 oktober 2011 na een spectaculaire wedstrijd pas na verlenging. Maher vonniste toen de 2-3. (zie ook link onder).

Loting 1/8e finale KNVB Beker:
Vitesse - ADO '20
FC Den Bosch - SC Cambuur
FC Dordrecht - AZ
FC Groningen - Ajax
Go Ahead Eagles - PEC Zwolle
SC Heerenveen - Feyenoord
NAC Breda - Heracles Almelo
Rijnsburgse Boys - PSV 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.