Dronken automobilist veroorzaakt twee aanrijdingen

04 november 2012

DORDRECHT - Op de kruising Wilgenbos met de korte Parallelweg veroorzaakte een Poolse automobilist zaterdagavond een aanrijding doordat hij door rood reed. Een andere auto, die groen had, trok op en knalde tegen de auto aan. De Poolse bestuurder en zijn bijrijder kwamen bekneld te zitten en moesten uiteindelijk door de brandweer uit hun auto bevrijd worden.

Eerder die avond veroorzaakte de bestuurder al een lichte aanrijding, waarna hij doorreed. Bij beide aanrijdingen waren geen gewonden. Wel moest de Poolse automobilist een blaastest ondergaan en blies hij 780 ugl. Dat is ongeveer vier maal de toegestane hoeveelheid. De man is meegenomen naar het politiebureau.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.