Politie zoekt getuigen van zedenincident

04 november 2012

DORDRECHT - De  politie komt graag in contact met getuigen van een zedenincident dat op 4 november in Dordrecht plaatsvond.

Rond 02.45 uur fietste een volwassen vrouw de Krispijnse tunnel uit, in de richting van de Van Baerlestraat. Eenmaal uit de tunnel werd de vrouw tegengehouden door een onbekende man die haar vervolgens onzedelijk betastte. De man liep hierna weg, de wijk Krispijn in. Van hem is alleen bekend dat hij een geruit vest met capuchon droeg.
 
De politie komt graag in contact met mensen die getuige van dit incident zijn geweest. Wie de aanranding heeft gezien of andere informatie heeft die leidt naar de dader, wordt gevraagd te bellen: 0900-8844 (lokaal tarief) of anoniem via 0800-7000 (gratis).

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.