Samenwerking Drechtwerk en Stichting Het Spectrum

07 november 2012
Samenwerking Drechtwerk en Stichting Het Spectrum

DORDRECHT - Drechtwerk en Stichting Het Spectrum zetten vandaag de handtekening onder een samenwerkingsovereenkomst. Medewerkers van Drechtwerk zullen worden ingezet op schoonmaak- en cateringwerkzaamheden in de publieke ruimtes van het nieuwbouwproject De Prinsemarij. 

Deze werkplekken zijn leer-/ervaringsplekken waar Drechtwerkmedewerkers zich in fases kunnen ontwikkelen van assistent tot zelfstandig medewerker.
In De Prinsemarij zullen vier medewerkers worden geplaatst. Deze medewerkers volgen naast hun werkzaamheden gedurende  een opleiding op MBO 1 of 2 niveau.

Drechtwerk en Het Spectrum kijken uit naar de samenwerking die bij de opening van De Prinsemarij van start zal gaan.


 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.