Getuigen van beroving gezocht

07 november 2012

DORDRECHT - De politie zoekt getuigen van een beroving die op maandagmiddag 5 november rond 15.15 uur plaatsvond op de Spuiboulevard. Een jongeman wist de mobiele telefoon uit de handen van een 28-jarige Dordtenaar te pakken toen hij mobiel aan het bellen was. De verdachte ging er vervolgens achterop een scooter vandoor.

De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden. De verdachte was een jongeman van ongeveer 18 jaar oud met een donkergetinte huidskleur, was ongeveer 170 cm lang en had een tenger postuur. Hij had een stoppelbaard en zwart krullend haar met een paar vlechtjes met kraaltjes aan de zijkant. Hij had een piercing links in zijn onderlip. Tijdens de beroving droeg hij een zwarte trainingsbroek met rode strepen en met gouden letters de tekst AC Milan. Ook droeg hij een zwarte jas met een bontkraag en grote knopen en zwarte glimmende sportschoenen.

Hij stapte achterop een grijs-zwarte scooter die enkele kappen miste en met tape aan elkaar geplakt was. De scooter werd bestuurd door jongeman eveneens rond de 18 jaar oud en met een donkergetinte huidskleur. Hij was ongeveer 170 cm lang en hij droeg een laaghangende blauwe spijkerbroek, bruine schoenen en een zwarte glimmende jas met capuchon.

Toen het 28-jarige slachtoffer met zijn eigen scooter achter het tweetal aan reed, haalden zij een stroomstootwapen tevoorschijn. Hierop staakte de Dordtenaar zijn achtervolgingspoging.

Bent u getuige geweest of heeft u andere informatie die van belang kan zijn? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

 

Lees dit bericht op de website:
http://www.politiepersberichten.nl/rotterdam-rijnmond-zuid-holland-zuid/bericht/31525/

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.