Gebedsgroep Beatrixschool Dordrecht wekelijks bijeen in de peuterspeelzaal

12 november 2012

DORDRECHT - Ouders, werknemers, sportmensen of anderen zoeken soms een ruimte om samen te kunnen bidden. Soms geven bedrijven daarvoor ook ruimte aan hun medewerkers. In kranten zoals het Nederlands Dagblad (ND) en het Reformatorisch Dagblad (RD) is hiervoor vaak aandacht.

Een voorbeeld in Dordrecht is de gebedsgroep in de Peuterspeelzaal van de Beatrixschool in Dordrecht/Dubbeldam.

(bericht over gebedsgroep Beatrixschool, Dordrecht, Dubbeldam)

Als ouders hebben we bewust gekozen voor een school met een christelijke identiteit. In deze tijd komt er veel op de kinderen af, zowel in positieve als in negatieve zin.  Door te bidden voor de kinderen, de leerkrachten en het schoolbestuur willen we hen ondersteunen om mee te bouwen aan een positief, goed, christelijk leer- en leefklimaat.
De gebedsgroep bestaat uit een aantal moeders (en vader(s), die één keer per week bij elkaar komt. We bidden voor de school, de leerkrachten, voor kinderen die ziek zijn, we danken voor geboortes, vieringen, schoolactiviteiten etc. Eigenlijk alles wat met school te maken heeft, komt aan bod. We gaan vertrouwelijk om met alle zaken die in onze gebedsgroep besproken worden. Als u interesse heeft om een keer bij de gebedsgroep aanwezig te zijn, dan bent u van harte welkom. U hoeft niet hardop mee te bidden, als u dat niet wilt.
De gebedsgroep wordt gehouden op school, in de ruimte van Peuterspeelzaal  Dikkie  Dik op woensdagmorgen van 08.15-09.00 uur. Indien u nog kleine kinderen heeft, dan is dit geen probleem. U kunt ze gerust meenemen.
Voor informatie over de gebedsgroep kunt u contact opnemen met:
Lenette Klein (078) 6131168 of Annelies Theesing (078) 6226727.

Gerelateerde wijken:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.