Bibelot gesloten na dreiging

12 november 2012

DORDRECHT - Na een bedreiging heeft de politie een horecagelegenheid in Dordrecht gesloten. Op zaterdagavond 10 november 2012 kwam rond 22.30 uur een melding van een vechtpartij bij Bibelot op de Wijnstraat in Dordrecht. Daar bleek dat een 20-jarige vrouw uit Dordrecht verwondingen aan haar gezicht had opgelopen doordat ze geslagen was.

Hier had een groep van vier jongeren mee te maken. Beveiligers hielden een 19-jarige man tegen. Deze man is na verhoor weer vrijgelaten. De andere jongeren ontsnapten. Een van hen reed weg op een scooter en dreigde dat hij een vuurwapen ging halen en zou terugkomen. Het was niet duidelijk wie deze jongen was. Daarom besloten wij voor de veiligheid de horecagelegenheid te sluiten en ongeveer honderd bezoekers verlieten hierop de zaak.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.