Vriesestraat wordt Pietenstraat

13 november 2012
Vriesestraat wordt Pietenstraat

DORDRECHT - In de jacht op de Gouden Pepernoot laat ook de Vriesestraat zich niet onbetuigd.

Vanaf de Intocht op 17 november tot en met 5 december wordt de Vriesestraat Pietenstraat!

Pietenlogeerstraat
Lege panden worden aangekleed en omgetoverd tot een plek waar pieten lekker kunnen slapen. Verspreid door de straat zijn dit:
Vriesestraat 32
Vriesestraat 75
Vriesestraat 85 en
Vriesestraat 107
De logeerhuizen zijn beschikbaar gesteld door Liefhebber Vastgoed.

Op de foto met Piet:
Op 17 november wordt nummer 75 (tussen House of Beauty & ‘nJoy Chocolate) omgetoverd tot fotostudio. Tussen 14.00 en 16.00 uur  kunnen kinderen gratis terecht voor een supergave foto samen met Zwarte Piet. De foto’s kunnen in de week erna afgehaald worden bij Foto Modern.

Kleur en Puzzelwedstrijd:
Voor kinderen tot en met 7 jaar is er een kleurwedstrijd; kinderen tot en met 12 jaar kunnen met de chocoladerebus aan de slag. Pieten houden wel van een lolletje en hebben voor de grap in heel veel etalages letters verstopt die samen twee woorden vormen.

In beide categorieën staat de winnaar een leuke verrassing te wachten én een bezoekje aan Sinterklaas in het Sinterklaashuis.

Het deelnameformulier kan bij alle winkeliers in de Vriesestraat opgehaald en uiterlijk zaterdag 1 december weer ingeleverd worden. Diezelfde dag (na sluitingstijd) worden de winnaars persoonlijk op de hoogte gebracht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.