Bibelot organiseert slotavond voor vrijwilligers in de kerk aan de Wijnstraat Dordrecht

15 november 2012

DORDRECHT - Met een gigantisch vrijwilligersfeest op 14 december wil poppodium Bibelot in Dordrecht al haar Vrijwilligers van de afgelopen 45 jaar bedanken. Het vrijwilligersfeest zal het allerlaatste optreden zijn dat plaatsvindt in de Bonifatiuskerk. Sinds de oprichting in 1967 kan poppodium Bibelot bestaan door de inzet van inmiddels meer dan 1.000 vrijwilligers. Speciaal voor al deze vrijwilligers geeft Bibelot op vrijdag 14 december van 21.00 tot 03.00 uur een allerlaatste knalfeest in de Bonifatiuskerk waarna Bibelot zal verhuizen naar het Energiehuis in Dordrecht. Iedereen die zich de afgelopen 45 jaar als vrijwilliger in Bibelot heeft ingezet is van harte uitgenodigd.

De avond zal starten met Singalot, een open podium waar de huidige vrijwilligers hun talent zullen tonen. Vanaf 22.45 uur zet Kees van Hondt (bekend van festivals als Lowlands en Sziget) Bibelot op zijn kop. Als je vrijwilliger in Bibelot bent (geweest) en dit onvergetelijke  afscheid niet wilt missen, mail dan je naam, werkverleden in Bibelot, mailadres en telefoonnummer naar vrijwilligerszaken@bibelot.net

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.