Welkom op de Infomarkt voor Binnenstad, Noordflank, Reeland en Staart

15 november 2012
Welkom op de Infomarkt voor Binnenstad, Noordflank, Reeland en Staart

DORDRECHT - Woensdag 21 november zijn bewoners van Binnenstad, Noordflank, Reeland en Staart welkom op de Infomarkt Centrum, in het Stadskantoor (Stadswinkel). Tussen 16.30 en 20.30 uur kunnen zij een tijdstip kiezen dat het beste uitkomt. Samen met vele instellingen en organisaties gaat de gemeente graag in gesprek over alle werkzaamheden en projecten in deze vier wijken. De gemeente hoort bovendien graag wat er leeft en welke vragen er zijn bij de bewoners. Er is ook veel informatie te krijgen en er zijn workshops.

Op de Infomarkt vindt u informatie over wat er speelt in Binnenstad, Noordflank, Reeland en Staart; over leefbaarheid, verkeer, groen, zorg, welzijn, veiligheid, bouwen. U kunt er in gesprek gaan met de medewerkers van gemeente en organisaties die actief zijn in uw wijk. Bijvoorbeeld over een onderwerp waar u meer van wilt weten of om uw eigen ideeën te vertellen voor een - nog - leukere buurt.

Stands
Een greep uit het grote aanbod van stands: De Twern, Dordtse Welzijnsorganisatie (DWO), Buurtbemiddeling, Regiegroep Wijkwensen, Verkeer, Hofkwartier, Bewonerspanel Dordrecht, Wijkwebsites en wijkverslaggevers, Energiehuis, Bestemmingsplannen Staart en Reeland, Monumentenzorg en archeologie, Levendige Binnenstad, Stedenbouw, parkeren in de Binnenstad, Aafje, Leger des Heils, WolkenTV (kinderen maken filmopnamen van de Infomarkt, zoals ze dat eerder deden in wijken), Merwelanden, Wielborgh, Trivire (ook over de bouw van het Filmhuis), Stadsbeheer en HVC over graffiti- en kauwgomverwijdering, Drechtwerk en meer.

Workshops
Tijdens de Infomarkt kunt u meedoen aan enkele workshops. Bijvoorbeeld: ‘MEE Drechtsteden heeft u nodig!’ (DWO) en ‘U bent weer even jong…’ (De Twern Jongeren buurtbemiddeling en jongerenwerk R-Newt).
Ook kunt u uitleg krijgen over het doen van een melding bij de Wijklijn via internet.

Shantykoor Stadswiel
Het shantykoor van het Stadswiel treedt op en er zijn hapjes uit hun keuken.
Kijk voor meer informatie op de wijkwebsite van uw wijk, te vinden via www.dordrecht.nl/wijken.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.