"Politie Zuid-Holland-Zuid heeft hoger ziektepercentage dan landelijk: Cijfer is 12 procent"

17 november 2012

DORDRECHT -  Het politiekorps Zuid-Holland-zuid - waaronder Dordrecht en andere regioplaatsen vallen, kampt met een ziekteverzuim percentage van twaalf procent. Dat cijfer staat op de website van RTL nieuws, die stelt dat een kwart van de Nederlandse politie door ziektes en opleiding niet inzetbaar is voor het politiewerk.

Deze gegevens zijn:

Jouw gemeente, Dordrecht, valt onder het korps Zuid-Holland-Zuid

Agenten in dit korps besteden hun tijd als volgt (tussen haakjes het landelijk gemiddelde)

Noodhulp:

17%

(14%)

Opsporing:

18%

(25%)

Handhaving:

30%

(25%)

Opleiding:

15%

(17%)

Ziek:

12%

(11%)

Vakantie/vrij:

9%

(9%)

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.