Verdachten diefstal fiets aangehouden

21 november 2012
Verdachten diefstal fiets aangehouden

DORDRECHT - Dinsdagmiddag 20 november hielden we twee fietsendieven aan nadat we een melding kregen van een getuige.

De getuige meldde zich dinsdagmiddag rond twee uur bij de meldkamer van de politie. Hij vertelde dat hij twee mannen een beige damesfiets had zien stelen bij het station. Een van de mannen was er op de fiets vandoor gegaan en de ander zou richting het station gelopen zijn.

In eerste instantie konden gealarmeerde politiemensen de verdachten niet meer vinden. Maar na contact met de getuige, die de verdachten weer in het oog kreeg, troffen ze de verdachten lopend aan in de omgeving van het Vogelplein. Zij waren in het bezit van een beige damesfiets en voldeden aan het signalement. De verdachten, een 20-jarige man uit Alkmaar en een 43-jarige Dordtenaar, werden aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.