Hotel Mustique heet u welkom

23 november 2012

DORDRECHT - In de week van 3 t/m 7 december wordt de Stay Okay in Dordrecht overgenomen door  66 enthousiaste Tio Studenten. Hogeschool Tio organiseert jaarlijks een Hotel- en Eventweek, waarin de studenten een week lang alle facetten van een hotel meemaken:  van reserveringen tot aan de keuken, bediening en housekeeping. Aan de studenten van de Tio ditmaal de uitdaging om de Stay Okay in Dordrecht over te nemen en tijdelijk om te toveren tot Hotel Mustique.

Music, Time, Chique… Mustique…!
Mustique staat voor muziek door de jaren heen op een stijlvolle manier, dus bezoekers kunnen een tijdreis door verschillende muziekstijlen heen meemaken! De gehele opbrengst van Hotel Mustique gaat naar stichting Loes.
Tijdens de Hotel- en Eventweek worden dagelijks workshops en activiteiten georganiseerd  voor belangstellenden. Natuurlijk kunnen bezoekers ook naar Hotel Mustique komen voor een lunch, diner of overnachting.

De studenten van Hogeschool Tio hopen veel bezoekers te mogen verwelkomen in Hotel Mustique!

Achtergronden
Hogeschool Tio
De Hogeschool Tio biedt opleidingen op HBO en MBO niveau op het gebied van Hotel en Eventmanagement, internationaal  toeristisch management en internationaal business management.  De Hogeschool heeft vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven en Hengelo. Het zijn 66 studenten van de Amsterdamse hotelmanagementopleiding die samen met studenten uti Rotterdam en Utrecht  het project Mustique hebben opgezet.  Zij wonen en werken in de week van 3 tot 8 december in Hotel Mustique. Zij staan klaar om alle bezoekers een viersterren service te bieden.  Meer informatie over Tio is te vinden op www.tio.nl    

Stichting Loes, people help the people
De stichting stelt zich ten doel om - in het verlengde van het gedachtegoed van (oud Tio-student) Loes Leensen – mensen in het zonnetje te zetten, die zich op een bijzondere wijze en zonder eigen gewin inzetten voor hun medemens. Voor meer informatie: Britt Jansen,  b.janssen@student.tio.nl   tel. 06-51997703.

Stay Oké Hotel
Het Stay Oké Hotel  aan de Baanhoekweg  25 is de – luxe - opvolger van de jeugdherberg.
http://www.stayokay.com/?pageID=3207&hostelID=356035  De vaste medewerkers van het Hotel komen tijdens de Hotel en Event week wel een kijkje nemen, maar laten het beheer van het hotel over aan de studenten van Tio. Het is voor de tweede keer dat studenten voor dit doel naar Dordrecht komen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.