Henriette Kros uit Dordrecht goed in de race in schilderijen competitie

24 november 2012
Henriette Kros uit Dordrecht goed in de race in schilderijen competitie

DORDRECHT - Schilderes Henriette Kros uit Dordrecht is nog steeds in de race in een verkiezingen van bijzondere schilderijen waaraan veel mensen mee doen.  ,,Op het ogenblik sta ik qua stemmen op de 12e en 13e plaats. Daarom wilde ik vragen en hoop ik heel erg dat je me misschien nog kunt helpen aan een aantal stemmen! Dit zijn de 2 linken waar je mn werk kunt vinden op internet, de stemknop zit er direct naast."

www.schilderijvanhetjaar.nl/schilderij/943  Romy Schneider als Sissi

www.schilderijvanhetjaar.nl/schilderij/944 Lippizaner in maanlicht

Henriette Kros heeft een eigen atelier aan de Oudendijk. Ze doet regelmatig met kunstmanifestaties in de stad mee.

In het verleden was Henriette de eerste schaakster, die ging meespelen in de competitie bij de Willige Dame in poffertjessalon Visser aan het Schgeffersplein.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.