Dorcas voedsel actie Dordrecht bedankt alle vrijwilligers en bedrijven

26 november 2012

DORDRECHT - Supermarkten hebben dit jaar meer beschikbaar gesteld voor de Dorcas voedsel dan vorig jaar. Een bericht uit de brief van Dorcas aan de achterban. Deze bevat de volgende informatie:

Graag willen wij u allen heel erg bedanken voor uw hulp bij de Dorcas Voedselactie. Het is onvoorstelbaar op hoeveel vrijwilligers we (weer) een beroep hebben mogen doen, hoeveel mensen royaal gedoneerd hebben en hoe we ook dit jaar weer op allerlei manieren gesteund zijn bij de actie. Heel, heel veel dank!

Inmiddels zijn de resultaten van de actie bekend (zie http://www.dorcasdrechtsteden.nl/Resultaten.html ) en opnieuw mogen we terugkijken op een geslaagde actie: in de meeste supermarkten is méér ingezameld dan vorig jaar en ook in de collectebussen bleek meer inhoud te zitten dan vorig jaar. Het blijft ons verbazen! Zeker omdat we in de media bestookt worden met woorden als bezuinigen, nivelleren en crisis. We hadden dit jaar dan ook geen groei verwacht in de resultaten. Het is ons duidelijk geworden dat onze achterban begrijpt dat de crisis in de projectlanden extra hard heeft toegeslagen en dat hulp - juist in deze crisis - heel hard nodig is. Er is royaal gegeven. Heel, heel veel dank hiervoor!

De pakketten worden in de komende weken naar de projectlanden gebracht. De pakketten worden daar uitgereikt met daarbij de groeten uit Nederland. Het voedselpakket is het bewijs voor de mensen daar dat zij niet vergeten zijn. Naast de noodzakelijke voeding uit het pakket en de luxe producten zoals een tandenborstel en tandpasta, is dat immers waar de voedselactie om draait. De ontvangers ervaren het pakket als een enorme bemoediging. Reken maar dat zij u enorm dankbaar zijn!

Wij bedanken Plus 't Lam Dubbeldam, Plus 't Lam Bieshof, Plus Boerman (Hoekenessestraat), Plus Vogelplein, Albert Heijn Centrum, Albert Heijn Maasplaza, Jumbo Merwedestraat, C1000 Bert Visser en Jumbo Sterrenburg voor hun gastvrijheid ! 

En we bedanken maar liefst 5 Dordtse kerken voor hun enthousiaste deelname aan de actie: Zuidhovenkerk en Evangelische Gemeente Jozua zamelden boodschappen in; PKN De Wijnstok, PKN De Bron en de Baptistengemeente van Dordrecht verkochten boodschappenpakketjes. De steun van de kerken ervaren wij als een enorme bemoediging. Heel veel dank hiervoor! 

Daarnaast werd de actie ondersteund door Boer & Van Wijk. Dit bedrijf zamelde boodschappen in en het personeel maakte er maar liefst 31 kant-en-klare pakketten van. Fantastisch! Enorm bedankt!
En we danken Drukkerij Rad voor het verzorgen van ons drukwerk. Geweldig dat u ons zo vaak helpt!

Maar de actie zou niet mogelijk zijn zonder de vele vrijwilligers die zich geheel belangeloos inzetten om de actie te laten slagen. Jullie zijn fantastisch! Heel erg bedankt voor jullie inzet.

En last but not least: een woord van dank richting alle gevers. Zonder u zou er geen voedselactie zijn en geen voedselpakket worden verzonden. Enorm bedankt voor uw giften: boodschappen, geld in de collectebussen, uw vriendelijke woorden en enthousiaste deelname. Heel, heel veel dank hiervoor!

Samen in actie voor de allerarmsten… totdat de armoede de wereld uit is! Iedereen enorm bedankt!

Op http://www.mijnalbum.nl/Album=VNTEDTMC ziet u een foto-impressie van de actie van dit jaar. En wilt u weten wat er met de boodschappen gebeurt die in de supermarkt zijn ingezameld en vervolgens zijn opgehaald door één van de chauffeurs? Kijk dan naar het filmpje op http://youtu.be/2jdHhjL0RvU . Belangrijk: Voor zowel de foto's als voor het filmpje geldt: deze staan in een afgeschermde omgeving (alleen te zien voor degenen die over de link er naartoe beschikken) en worden over enkele weken weer verwijderd. Het publiceren en/of verspreiden van de foto's of het filmpje is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming.

Met vriendelijke groet,
Dorcas Werkgroep Drechtsteden
 
Leendert & Janet Klein
Mina Krüseman-erf 282
3315 GL  DORDRECHT
Tel. 078-6166657
E-mail: info@dorcasdrechtsteden.nl

 

P.S. Voor iedereen die heeft meegedaan aan de Dorcas Voedselactie stelt Dorcas een boekje van Opa Knoest beschikbaar: Opa Knoest helpt mee met de Dorcas Voedselactie. U kunt het boekje gratis aanvragen via http://www.dorcasvoedselactie.nl/news/1001/272 .

Graag willen wij u allen heel erg bedanken voor uw hulp bij de Dorcas Voedselactie. Het is onvoorstelbaar op hoeveel vrijwilligers we (weer) een beroep hebben mogen doen, hoeveel mensen royaal gedoneerd hebben en hoe we ook dit jaar weer op allerlei manieren gesteund zijn bij de actie. Heel, heel veel dank!

Inmiddels zijn de resultaten van de actie bekend (zie http://www.dorcasdrechtsteden.nl/Resultaten.html ) en opnieuw mogen we terugkijken op een geslaagde actie: in de meeste supermarkten is méér ingezameld dan vorig jaar en ook in de collectebussen bleek meer inhoud te zitten dan vorig jaar. Het blijft ons verbazen! Zeker omdat we in de media bestookt worden met woorden als bezuinigen, nivelleren en crisis. We hadden dit jaar dan ook geen groei verwacht in de resultaten. Het is ons duidelijk geworden dat onze achterban begrijpt dat de crisis in de projectlanden extra hard heeft toegeslagen en dat hulp - juist in deze crisis - heel hard nodig is. Er is royaal gegeven. Heel, heel veel dank hiervoor!

De pakketten worden in de komende weken naar de projectlanden gebracht. De pakketten worden daar uitgereikt met daarbij de groeten uit Nederland. Het voedselpakket is het bewijs voor de mensen daar dat zij niet vergeten zijn. Naast de noodzakelijke voeding uit het pakket en de luxe producten zoals een tandenborstel en tandpasta, is dat immers waar de voedselactie om draait. De ontvangers ervaren het pakket als een enorme bemoediging. Reken maar dat zij u enorm dankbaar zijn!

Wij bedanken Plus 't Lam Dubbeldam, Plus 't Lam Bieshof, Plus Boerman (Hoekenessestraat), Plus Vogelplein, Albert Heijn Centrum, Albert Heijn Maasplaza, Jumbo Merwedestraat, C1000 Bert Visser en Jumbo Sterrenburg voor hun gastvrijheid ! 

En we bedanken maar liefst 5 Dordtse kerken voor hun enthousiaste deelname aan de actie: Zuidhovenkerk en Evangelische Gemeente Jozua zamelden boodschappen in; PKN De Wijnstok, PKN De Bron en de Baptistengemeente van Dordrecht verkochten boodschappenpakketjes. De steun van de kerken ervaren wij als een enorme bemoediging. Heel veel dank hiervoor! 

Daarnaast werd de actie ondersteund door Boer & Van Wijk. Dit bedrijf zamelde boodschappen in en het personeel maakte er maar liefst 31 kant-en-klare pakketten van. Fantastisch! Enorm bedankt!
En we danken Drukkerij Rad voor het verzorgen van ons drukwerk. Geweldig dat u ons zo vaak helpt!

Maar de actie zou niet mogelijk zijn zonder de vele vrijwilligers die zich geheel belangeloos inzetten om de actie te laten slagen. Jullie zijn fantastisch! Heel erg bedankt voor jullie inzet.

En last but not least: een woord van dank richting alle gevers. Zonder u zou er geen voedselactie zijn en geen voedselpakket worden verzonden. Enorm bedankt voor uw giften: boodschappen, geld in de collectebussen, uw vriendelijke woorden en enthousiaste deelname. Heel, heel veel dank hiervoor!

Samen in actie voor de allerarmsten… totdat de armoede de wereld uit is! Iedereen enorm bedankt!

Op http://www.mijnalbum.nl/Album=VNTEDTMC ziet u een foto-impressie van de actie van dit jaar. En wilt u weten wat er met de boodschappen gebeurt die in de supermarkt zijn ingezameld en vervolgens zijn opgehaald door één van de chauffeurs? Kijk dan naar het filmpje op http://youtu.be/2jdHhjL0RvU . Belangrijk: Voor zowel de foto's als voor het filmpje geldt: deze staan in een afgeschermde omgeving (alleen te zien voor degenen die over de link er naartoe beschikken) en worden over enkele weken weer verwijderd. Het publiceren en/of verspreiden van de foto's of het filmpje is alleen toegestaan na uitdrukkelijke toestemming.

Met vriendelijke groet,
Dorcas Werkgroep Drechtsteden
 
Leendert & Janet Klein
Mina Krüseman-erf 282
3315 GL  DORDRECHT
Tel. 078-6166657
E-mail: info@dorcasdrechtsteden.nl

 

P.S. Voor iedereen die heeft meegedaan aan de Dorcas Voedselactie stelt Dorcas een boekje van Opa Knoest beschikbaar: Opa Knoest helpt mee met de Dorcas Voedselactie. U kunt het boekje gratis aanvragen via http://www.dorcasvoedselactie.nl/news/1001/272 .

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.