EBOH viert verjaardagsfeest

26 november 2012
EBOH viert verjaardagsfeest

DORDRECHT - Op vrijdagavond 30 november viert EBOH de 91ste verjaardag met een spectaculair feest. Vanaf 19.00 uur zijn alle leden en oud leden welkom aan de Schenkeldijk. Uit binnen- en buitenland worden vele reünisten verwacht om herinneringen op te halen uit de rijke historie van de Dordtse voetbalclub.

De avond wordt opgeluisterd door optredens van diverse artiesten. In de “Wim Bakker soos” zorgt Gerrit Jansen voor de muzikale omlijsting en in de bovenzaal treden DJ Mo en de allround coverband “Nightwind” op. Deze 4 mans formatie, die garant staat voor een geweldig feest, is opnieuw vastgelegd. De band wordt versterkt met zangeres Bertha die de finale van Popstars in 2010 haalde. De bekende Dordtse zanger en EBOH’er Leo Schellinger zal een gastoptreden verzorgen.

Het thema van de avond is  “EBOH gaat voor goud” . Het koppel dat het thema het beste uitdraagt verdient een mooie prijs.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.