Bert den Boer en Dordrecht.net brengen geschenkenboekje uit

26 november 2012
Bert den Boer en Dordrecht.net brengen geschenkenboekje uit

DORDRECHT - Met gepaste trots maakt Dordrecht.net een ieder attent op een eind november/begin december te verschijnen collector’s item.

Het betreft een boekje van 40 pagina’s bestaande uit 10 tijdloze columns en 10 in kleur afgedrukte bijzondere foto’s. De Dordtse columnist Bert den Boer (www.bbdb.info) en de Dordtse fotograaf Fokko van der Straaten (www.fokkosfotos.nl) publiceren al jaren hun foto's en columns op de hoofdpagina van Dordrecht.net.

In het boek Ogenblikken - twee gezichtspunten nam Fokko de uitdaging aan om visueel te reageren op een aantal columns van Bert. Gewapend met zijn omvangrijke fotoarchief en blindvarend op zijn associatievermogen zocht en vond hij verrassende foto’s. Qua selectie heeft Bert vooral ook gekeken naar welke columns van de afgelopen jaren de meeste reacties opleverden.

Zo is bijvoorbeeld de column "We hebben het gehad" (zie www.bbdb.info/2-column.htm), waar Bert destijds heel veel reacties op kreeg, opgenomen in deze kleurrijke bundel. Daarnaast Huiskamerkalenderen, Wenstijd, Gevoelsleeftijdgevoelig, Wacht even, Make-over, Modern times, De cynicus, Manipulief en Leven met spirit.

Het boekje kost € 9,95 exclusief verzendkosten en is bij uitstek geschikt als geschenkenboekje.
Voorintekenen kan via het Contactformulier en naast je adresgegevens aan te geven voor hoeveel exemplaren je belangstelling hebt. We zijn benieuwd!

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.