Joop de Jong nog koploper bij schaaksoos de Willige Dame Dordrecht

28 november 2012

DORDRECHT - Met nog vier partijen voor de boeg is Joop de Jong nog steeds koploper in de strijd om het schaakkampioenschap van de Willige Dame. Pierre Smeets staat op plek twee voor Hans Nunnikhoven.

De Willige Dame is al een kwart eeuw te gast in poffertjessalon Visser aan de Groenmarkt. Elke dinsdagavond is er competitie.

Schaakliefhebbers kunnen met de schaaksoos kennis maken door op 11 december mee te doen aan het rapidkampioenschap of op 8 januari 2013 aan het snelschaaktoernooi. Alle schaakinfo staat op de website van Tom van Bokhoven, www..tomsschaakboeken.nl

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.