Twee aanhoudingen na vuurwapenmelding

29 november 2012

DORDRECHT - Na een incident in huiselijke sfeer ontving de politie in Dordrecht dinsdagmiddag de melding dat een betrokken man in het bezit zou zijn van een vuurwapen.

Daarop besloten politiemensen op zijn woning aan de Tesselschadestraat te gaan posten in afwachting van een veilige situatie om hem aan te houden. De 22-jarige bewoner en een 20-jarige vriend kwamen uiteindelijk aan het begin van de avond naar buiten en liepen vervolgens richting de Vossiusstraat. Daar werden de twee door de postende agenten aangehouden en overgebracht naar een politiebureau.

Een doorzoeking van de woning aan de Tesselschadestraat leverde niets op. Wel vonden agenten een balletjespistool in de tuin onder een bloembak. Hier was een echt patroon in gestopt. Deze is in beslag genomen. Op de verblijfplaats van de 20-jarige man aan de W.H. Vliegenstraat werd niets aangetroffen.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.