Nieuwe website in Dordrecht: Doe ff Gezond

30 november 2012
Nieuwe website in Dordrecht: Doe ff Gezond

DORDRECHT - Om de Dordtse jeugd naar een gezonde leefstijl te bewegen is het programma Doe ff Gezond gestart, waarin bewegen en gezonde voeding centraal staan. Onlangs ging haar website www.doeffgezond.nl in de lucht waarmee Doe ff Gezond altijd en overal voor iedereen toegankelijk is.

Welke activiteiten staan er op de agenda? Hoe schrijf ik me in? Bij welke sport- en/of gezondheidsprofessionals kan ik in mijn wijk terecht? Welk ondersteuningsaanbod is er voor mijn school of kinderopvang? Hoe wordt mijn organisatie partner van Doe ff Gezond? De antwoorden op al deze vragen en meer zijn te vinden op de website. Met onder andere nieuws en een activiteitenoverzicht voor verschillende doelgroepen, wekelijkse beweeg- en voedingtips, allerhande informatie en geïntegreerde social media komt Doe ff Gezond hier in digitale zin tot leven.

De komende vier jaar richt Doe ff Gezond zich op kinderen en jongeren in de leeftijd van 0 tot 23 jaar wonend in Dordrecht West, maar ook op de belangrijkste beïnvloeders van de kinderen en jongeren, zoals ouders, verzorgers en professionals. Het programma bestaat uit een breed scala aan activiteiten gericht op voeding en bewegen.
Doe ff Gezond is een initiatief van Sportbedrijf Dordrecht en GGD Zuid-Holland Zuid in opdracht van gemeente Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.