Getuigenoproep woningoverval

05 december 2012

DORDRECHT - Aan de Crayensteynstraat werd dinsdagavond een ouder echtpaar overvallen in hun woning. De 66-jarige man raakte hierbij gewond aan zijn gezicht. De politie is een onderzoek gestart en vraagt om uw hulp.

Omstreeks half acht wisten de overvallers binnen te komen door een raam open te breken. Een van hen sloeg vervolgens de 66-jarige man wakker die op de eerste etage lag te slapen. Zijn vrouw van 66 jaar, die op de tweede etage achter de computer zat, kreeg hier niets van mee.

Nadat de overvallers de woning beneden, en op de eerste verdieping doorzocht hadden, gingen zij er met een onbekende buit vandoor. Mogelijk vluchtten zij via de nabij gelegen fietstunnel.
 
Informatie 
De politie startte direct een onderzoek en kon in de woning diverse sporen veilig stellen. Daarnaast verrichtten agenten een buurtonderzoek. Mogelijk heeft u nog niet met de politie gesproken, maar wel belangrijke informatie die van belang kan zijn voor het onderzoek. Heeft u dinsdagavond rond half acht iets opvallends gezien op, of in de omgeving van, de Crayensteynstraat? Of heeft u andere informatie? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Of bel meld misdaad anoniem via 0800-7000.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.