Journalist Jan Volwerk belicht via website ook sport uit Dordrecht en regio

12 december 2012

DORDRECHT - Veel sport uit Dordrecht en regio, zeker via achtergrond verhalen, zijn  te lezen op de website van journalist Jan Volwerk. Te vinden makkelijk via google of op www.janvolwerk.com

Jan stelt zich voor:

Op 12 augustus 2009 ben ik mijn eigen tekst- en fotobureau begonnen. Voor het eerst in mijn leven op eigen benen. Enerzijds een bewuste keuze omdat ik wil blijven schrijven en fotograferen. En dàt was binnen het bedrijf van mijn laatste werkgever niet meer mogelijk. Maar anderzijds ook een stap, die ik jaren geleden stiekem al wilde zetten.

Met mijn eigen bureau lever ik tekst en foto’s voor de media, de overheid en het bedrijfsleven.

Een breed terrein en dat heeft alles te maken met de ervaring die ik in mijn werkende leven tot nu toe heb opgedaan. Ik heb ruim dertig jaar ervaring in de journalistiek. Bij zowel dagbladen (Rotterdams Nieuwsblad, Goudsche Courant, De Dordtenaar, Rijn & Gouwe, AD Nieuwsmedia) als bij huis-aan-huisbladen (De Havenloods, Holland Silhouet en Het Zuiden). Ik ben actief geweest als sportjournalist, eindredacteur, nieuwsjager, algemeen verslaggever en de laatste jaren steeds vaker ook als fotograaf.

Ik heb in die periode te maken gehad met overheden op gemeentelijk, regionaal, provinciaal en landelijk niveau, met het bedrijfsleven en het verenigingsleven. Met mijn eigen foto- en tekstbureau wil ik voeling houden met de mensen binnen al die geledingen in de samenleving. Ik ben voor alles in. Ik hoop tot ziens.

Jan Volwerk

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.