Gewonde bij aanrijding Stadspolderring

19 december 2012 door Paul Schrandt
Gewonde bij aanrijding Stadspolderring

DORDRECHT - Bij een aanrijding op de Stadspolderring/Pearl Buck-erf is woensdagavond een vrouw uit Dordrecht gewond geraakt. Zij is ter observatie naar het ziekenhuis gebracht.

De vrouw, haar man en hun dochtertje staken even voor 19.00 uur de Stadspolderring over, op weg naar huis. Een automobilist, die over de ring kwam aanrijden, zag de voetgangers niet of veel te laat. De vrouw werd geschept en kwam via de motorkap op de voorruit terrecht, de man werd over zijn voet gereden. Als door een wonder bleef het jonge meisje ongedeerd, zij werd vlak voor de aanrijding door haar ouders aan de kant geduwd. Over de toestand van de vrouw is nog niets bekend.

Foto's: Paul Schrandt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.