Win met uw ‘Hoera, ik ben zwanger-moment’ bij Rivas Kraamzorg

19 december 2012
Win met uw ‘Hoera, ik ben zwanger-moment’ bij Rivas Kraamzorg

DORDRECHT - Aanstaande ouders maken bij kraamzorg van Rivas Zorggroep kans op een leuke prijs. Rivas Kraamzorg nodigt hen namelijk uit hun ‘Hoera, ik ben zwanger-moment’ in te zenden. Dat kan via de Facebook-pagina op www.facebook.com/rivaskraamzorg.

Bijzondere tijd
‘Aanstaande ouders verheugen zich op de komst van hun kindje’, zegt Eva Andersson, teamleider bij Rivas Kraamzorg. ‘Omdat onze kraamverzorgende de hele kraamperiode bij hetzelfde gezin is, horen ze daarover van de ouders vaak mooie verhalen. Onder andere over hoe ze het goede nieuws destijds aan hun omgeving hebben verteld. Daar zitten ontzettend leuke verhalen tussen.’
 
Samenbrengen van momenten
‘Ouders zijn blij als ze eindelijk aan iedereen mogen vertellen dat ze een kindje verwachten’, vervolgt Eva. ‘Het leek ons leuk om die verhalen en momenten samen te brengen. Dat kan door het insturen van bijvoorbeeld een foto, een kort verhaal of een bijzonder gedicht.’ De leukste inzending beloont Rivas met een waardebon van Prénatal.
 
Facebook-pagina
Eva: ‘Op de Facebook-pagina van Rivas Kraamzorg kunnen deelnemers hun inzending plaatsen. Verder geven onze kraamverzorgenden hier ook tips en adviezen over de kraamtijd en de voorbereiding daarop.’ Het inzenden van het ‘Hoera, ik ben zwanger-moment’ is mogelijk tot 1 februari 2013 via www.facebook.com/rivaszorggroep.
 
Meer informatie
Voor meer informatie over en voor het aanvragen van kraamzorg kan contact worden opgenomen met Rivas Zorglijn 0900-8440 (lokaal tarief) of kijk op www.rivas.nl. 
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.