Circusdirecteur Joop Teuteberg gaat ondanks alles ROYAL door

19 december 2012

DORDRECHT – Terwijl RTV Dordrecht kijkcijfers records lijkt te boeken met een docu-soap rond het wintercircus Royal, roept de Stem van Dordt Joop Teuteberg tot Dordtenaar van de week uit. Het is op alle fronten al tientallen jaren een drama rond het circus: faillissementen of nieuwe ziektes voor Teutenberg. Dordrecht volgt het op de voet en het publiek stroomt toe.  Joop laat voor alle media zijn emoties de vrije loop en blijft graag slachtoffer van de omstandigheden

Piet de Meer belicht namens de Stem van Dordt dat Joop Teuteberg  al jaren mot met de belastingdienst heeft. ,,Vorig jaar vielen ze weer zijn tent binnen. Uitgerekend vlak voor een voorstelling van het wintercircus. Joop was laaiend. En nog is de boosheid niet gezakt. De belastingdienst is voor hem al jaren een zware belasting. “Ze blijven me achtervolgen. Al vier jaar zie ik ze elk jaar weer opdraven. Ik ben het zat! Ze proberen ons helemaal kapot te maken. Maar dat is niet gelukt, want we staan er weer en ik hoop dat het publiek ons volledig ondersteunt.
Hoe? Eenvoudig. Door naar onze voorstellingen te komen.” Circus Royal bestaat al meer dan 100 jaar en is weliswaar in Groningen begonnen, maar al sinds 1954 in Dordrecht te vinden. Wederom spelen faillissement verhalen rond het circus, maar  Joop Teutenberg vertelt uitgebreid aan Piet de Meer in de Stem van Dordt op internet en in de krant, dat zijn circus doorgaat.

 

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.