Nieuwsjaarreceptie gemeente Dordrecht op dinsdag 8 januari

26 december 2012

DORDRECHT - Burgemeester A.Brok zal de traditionele nieuwjaarstoespraak in de gemeenteraad houden. Deze bijeenkomst begint om 16 uur. De nestor van de raad, Nelleke de Smoker, geeft een eigen reactie. Het is de derde keer dat Brok de nieuwjaarstoespraak zal houden.

DORDRECHT -  De gemeente Dordrecht wil de burgers graag op dinsdag 8 januari ontmoeten op de nieuwjaarsreceptie. Een bericht voor 2013:

Het gemeentebestuur wenst alle inwoners van Dordrecht een prachtig 2013 toe. Dat willen burgemeester, wethouders en raadsleden ook graag persoonlijk doen en daarom nodigt het bestuur u graag uit voor de openbare Nieuwjaarsreceptie van dinsdag 8 januari.

De start van het nieuwe jaar is een mooie gelegenheid om elkaar te spreken over wat voor ons ligt. Daarom stellen we uw aanwezigheid op de Nieuwjaarsreceptie bijzonder op prijs. Natuurlijk hopen wij dat het niet bij die ene  ontmoeting blijft en dat we u nog op  één van de vele bijzondere plekken in de stad tegen mogen komen in 2013.

De Nieuwjaarsreceptie vindt traditiegetrouw plaats in het Stadhuis aan het  Stadhuisplein 1. U bent welkom tussen 20.00 en 22.00 uur. Burgemeester Brok houdt om 20.45 uur zijn Nieuwjaarstoespraak.

Omdat de receptie plaatsvindt in de Kennedyzaal en de hal, verzoeken wij u binnen te komen via de ingang aan de Voorstraat 367. Het gemeentebestuur nodigt u graag uit om samen het glas te heffen op een mooi 2013.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.