Schaap te water aan de Smitsweg

27 december 2012

DORDRECHT - Op 1e Kerstdag werd rond half drie in de middag de brandweer gepiept voor een schaap te water aan de Smitsweg.

Eenmaal ter plaatse bleek dat het schaap door het water naar de andere kant was gelopen en liep gevaarlijk dicht langs het spoor. Een passerende intercity reed stapvoets voorbij om de veiligheid van het schaap te waarborgen.

Met de brandweer aan de ene kant van het water en een passant aan de andere kant, vond het schaap via het water zijn weg weer terug naar de goede kant. De omstander heeft hem uit het water getrokken.

Foto en tekst: Nathan Biemond
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.