Workshop Peuter en prinsessendans CBS Het Kristal

27 december 2012
Workshop Peuter en prinsessendans CBS Het Kristal

DORDRECHT - Vanwege het enorme succes start Vief Sportief wederom met een workshop peuter en prinsessendans op donderdag 10 januari 2013 in CBS Het Kristal in Dordrecht.  De workshop bestaat uit tien lessen, met elke week een nieuw thema om op te dansen.

De kinderen gaan op ontdekkingsreis om te leren wat ze kunnen met hun lichaam. De bewegingen zijn gebaseerd op de natuurlijke bewegingsdrang van een kind. We dansen rondom thema’s met behulp van boeken en of andere materiaal.

Er wordt les gegeven aan twee peutergroepen. De eerste groep staat in het teken van  peuterdansen voor jongens en meisje vanaf 2 tot vier jaar. Spelenderwijs worden er liedjes gezongen en gedanst. Bon Ballon, de beer die iedere les naar een ander land op reis gaat, neemt de peutertjes mee in hun fantasie. Zo gaan we tijdens de eerste lessen op reis naar sprookjesland en  dierenland. Deze les is in het bijzijn van de ouders of verzorgers.
De tweede groep is ingericht voor prinsessendans, meisjes vanaf 3 jaar krijgen de beginsellen van klassiek ballet aangeleerd en zullen daarnaast heerlijk dansen op de muziek van K3! Ook tijdens deze les neem Bon Ballon ze mee op reis naar prinsessenland, balletland en feeenland!                
      
De workshop start op donderdagochtend 10 januari 2013. Meer informatie en inschrijven kan via de mail of telefoon bij docent Sylvia Woudenberg, viefsportief@gmail.com of tel. 06-19498383.
 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.