Al vier rotondes in Dordrecht gesponsord

29 december 2012
Al vier rotondes in Dordrecht gesponsord

DORDRECHT - Nog vijf van de twintig over

De grote rotonde bij de Burgemeester de Raadtsingel heeft een sponsor. Hoveniersbedrijf Hoogeweij gaat deze rotonde opnieuw inrichten en voor vijf jaar onderhouden. De nieuwe inrichting is naar verwachting voorjaar 2013 klaar.
 
Organisatie en bedrijven kunnen sinds vorig jaar rotondes in Dordrecht sponsoren. De gemeente biedt bedrijven met het sponsoren van een rotonde een mooie gelegenheid om reclame te maken. Bedrijven en instellingen uit Dordrecht hebben voorrang bij het sponsoren van een rotonde.

Tuincentrum de Staartploeg en Tennisverening CC
De rotonde van de Burgemeester de Raadtsingel is de vierde rotonde die gesponsord wordt. De eerste rotonde bij de Copernicusweg/Kometenlaan wordt gesponsord door Belmar Keukens en badkamers. Tuincentrum De Staartploeg en de Tennisvereniging CC onderhouden nu officieel de rotondes aan respectievelijk de Eikenlaan en de Leeuwstraat.

Nog maar vijf rotondes vrij
Voor bijna alle rotondes is inmiddels een kandidaat gevonden. De meeste bedrijven nemen de tijd om goed uit te zoeken hoe de rotonde er in de toekomst uit moet gaan zien. Van de 21 rotondes die Dordrecht telt, zijn er nog slechts vijf vrij beschikbaar. Hiertoe hoort ook de grootste rotonde van de stad, het Hugo de Grootplein. De verwachting is dat ook deze rotonde een sponsor zal vinden.

Gesloten beurs
Het bedrijf dat een rotonde sponsort richt de rotonde groen in en onderhoudt deze. In ruil daarvoor mag het bedrijf op iedere zijtak van de rotonde en reclamebord plaatsen. Het bedrijf gaat hiervoor een contract van vijf jaar aan met de gemeente. Een andere contracttermijn is bespreekbaar. Op de website  www.dordrecht.nl/rotondes kunnen belangstellende bedrijven zien welke rotondes nog vrij zijn en hoe ze zich aan kunnen melden.
 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.