Nieuw programma, WDDDTTT, bij RTVD

31 december 2012
Nieuw programma, WDDDTTT, bij RTVD

DORDRECHT - Met de enigszins geheimzinnige titel, "WDDDTTT" , start RTVD a.s. vrijdag een nieuwe programmareeks met presentator Willem Diepeveen. Willem die afgelopen zomer bij RTVD furore maakte met zijn veelbekeken programma " Waar Is Willem?" heeft de overstap gemaakt van fiets naar een elektrisch aangedreven tuktuk. Was hij in zomer op de fiets de stad aan het verkennen en konden de kijkers raden waar zijn fietstocht eindigde, in WDDDTTT gaat Willem nu op pad met vooral oudere Dordtenaren die graag nog eens een plek willen bezoeken waar ze ooit gewoond hebben, op school hebben gezeten of waar ze andere herinneringen aan hebben. In de tuktuk zittend en rijdend naar die dierbare plek ontstaan al doende mooie verhalen van vroeger en raakt de kijker aldoende aardig geinformeerd over hoe het leven van de 80 plussers er in de vorige eeuw uit zag.

De programma serie is mede mogelijk gemaakt door Zorggroep Crabbehoff die haar tuktuk beschikbaar stelde. Willem's vaste cameraman, Fokko van der Straaten, tekende weer voor de verrassende manier van cameravoering voor dit nieuwe programma wat iedere vrijdag na het RTVD Nieuws en Uw Mening is te zien vanaf 18.10 u.

In de eerste aflevering van WDDDTTT is de 82 jarige Wil Bothof te gast en voert hun rit naar het oude gemeentehuis van Dubbeldam.

In 1970 werd Dubbeldam formeel onderdeel van Dordrecht.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.