HVC stopt met papieren nieuwsbrief en gaat digitaal

29 november 2012
HVC stopt met papieren nieuwsbrief en gaat digitaal

DRECHTSTEDEN - Alle huishoudens ontvangen normaliter iedere maand een papieren nieuwsbrief van afvalbedrijf HVC in de bus.
In november 2012 is voorlopig de laatste papieren versie verstuurd.

Om kosten en het milieu te besparen, en om sneller nieuws over afval en de dienstverlening van HVC bij inwoners te brengen, heeft HVC vanaf nu een online nieuwssite en een online nieuwsbrief. U vindt hier vooral nieuws dat voor inwoners van belang is; over de afvalbrengstations, de bereikbaarheid van HVC, veranderingen rondom de feestdagen….

Via deze ‘poort naar afval’ bent u ook snel bij de digitale afvalkalender en de veelgestelde vragen over afval.

Wanneer men zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, maakt men kans op een ‘frisse bak’: bioafvalzakken voor uw minicontainer waarmee u uw container duurzaam schoon houdt.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.