Opnamen voor In Gesprek Met dinsdagavond op receptie van gemeente Dordrecht

07 januari 2013

DORDRECHT –  Ad van den Herik zal dinsdagavond op zijn eigen wijze het programma In Gesprek Met opnemen tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Dordrecht. Zijn komst is net zo'n traditie inmiddels als de receptie van de gemeente Dordrecht.

Vanaf 20 uur begint de receptie in het Stadhuis. RTV Dordrecht zendt de politieke In Gesprek Met vanaf woensdag zes uur uit. In de regel krijgen bekende Dordtenaren de kans zich te profileren voor de microtoon van Ad. Frank Peeters zal de camera bedienen.

Om kwart voor negen zal burgemeester Arno Brok in het Stadhuis een korte toespraak houden. De langere versie is zijn nieuwjaarstoespraak, die vanaf 16 uur in de raadsvergadering klinkt.

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.