Containers binnenstad Dordrecht krijgen klep voor zwerfvuil

13 januari 2013

 

DORDRECHT - Conainters in de binnenstad van Dordrecht krijgen speciale klep voor zwerfvuil. Aanstaande donderdag is het startschot:

(bericht gemeente Dordrecht) Sinds de komst van ondergrondse afvalcontainers in Dordrecht is er enige zorg over zwerfafval omdat voorbijgangers geen vuil meer in de containers kunnen gooien. Daarom is Dordrecht in november 2011 samen met HVC een proef begonnen met een speciale klep voor zwerfvuil in de inwerpzuil van de ondergrondse containers. Nu is gebleken dat dit systeem een succes is, gaat Dordrecht alle containers in de binnenstad van zo'n klep voorzien. Wethouder Rinette Reynvaan geeft hiervoor het startsein op donderdag 17 januari om 15.00 uur op het Stadhuisplein.

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.