Politieke partijen Dordrecht dragen nieuwe serie politieke cafés vanaf 24 januari

14 januari 2013

DORDRECHT - De Dordtse politieke partijen gaan samen politieke cafés organiseren om de burgers meer bij de locale politiek te betrekken op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014. Telkens adopteert een partij een avond met op 24 januari de eerste aflevering op Wijnstraat 95.

Een bericht van de gemeenteraad:

 

Donderdag 24 januari vindt het eerste Politieke Café plaats van dit jaar. Iedere maand zal één van de raadsfracties een Politiek Café organiseren, in januari is dat de VVD. Het thema van deze bijeenkomst is 'Ondernemend Dordrecht'.

 


Aan de orde komen ondermeer het ondernemersfonds, de openingstijden van de winkels, de winkelleegstand, stadspromotie en meer. Naast de raadsleden zijn ook uitgenodigd de Tweede Kamerleden Erik Ziengs (VVD) en Carola Schouten (Christen Unie) en wethouder Jasper Mos (Economie). De avond start met een scherpe  column van Corinne Vermeij van 'nJoy Chocolate.


Wanneer: donderdag 24 januari 2013,
Hoe laat: 20:30 uur, start programma: 21:15 uur,

Waar: Worklounge (Wijnstraat 95)

 

Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.