Ed Vermeulen staat kandidaat als nieuwe voorzitter VVD Dordrecht

14 januari 2013
Ed Vermeulen staat kandidaat als nieuwe voorzitter VVD Dordrecht

DORDRECHT -   Ed Vermeulen, eens prominent gemeenteraadslid voor de VVD in Dordrecht, staat als enige kandidaat voor het voorzitter van de VVD afdeling Dordrecht. Aanstaande donderdag zal Antoon de Kamper aftreden in de rol van voorzittrer, zo blijkt uit de uitnodiging voor de ledenvergadering.

VVD bericht:
Op donderdag 17 januari vindt na de Algemene Ledenvergadering de nieuwjaarsreceptie plaats. De ALV is alleen toegankelijk voor leden maar vanaf 21.15 uur is iedereen welkom om aanwezig te zijn bij de nieuwjaarsreceptie. Zowel de ALV als de nieuwjaarsreceptie vinden plaats in de Wantijzaal (Watertoren) van Villa Augustus.

De agenda van de ALV:

1. Opening 
2. Bestuurswisselingen

Aftredend en niet herkiesbaar zijn:
-       Antoon de Kamper (voorzitter)
-       Ad Gravendeel
 
Het bestuur kandideert als voorzitter:
-       Ed Vermeulen
 
Tegenkandidaten kunnen zich tot een week voor de vergadering melden bij de secretaris.
 
3. Begroting 2013 
4. Gemeenteraadsverkiezing 2014 
5. Wethouder/Fractie - Korte mededelingen 
6. Rondvraag 
7. Sluiting

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.