1000e schoolzwemdiploma op Sportboulevard

22 januari 2013
1000e schoolzwemdiploma op Sportboulevard

DORDRECHT - Op zaterdag 19 januari hebben weer 67 kinderen vanuit het schoolzwemmen hun zwemdiploma (A, B of C) gehaald. Extra bijzonder was dat de zwemonderwijzers van Optisport op de Sportboulevard het 1000e diploma sinds de opening van de nieuwe locatie (oktober 2010) konden overhandigen.

De gelukkige gediplomeerde was Tjardy van Ham van de Meridiaan. Ze kreeg uit handen van “Zed” de haai het diploma uitgereikt en een leuk extraatje namens Optisport. Een cadeaubon, waarmee ze met vijf vriend(innet)jes een feestje kan houden in het zwembad of op de ijsbaan, en een CD van Zed en Sop met allemaal leuke zwemliedjes.

Dordt Sport coördineert het door de gemeente gefinancierde Schoolzwemmen. Optisport Sportboulevard Dordrecht geeft daaraan uitvoering.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.