Bibelot is dakloos

19 januari 2013
Bibelot is dakloos

DORDRECHT - In april opent poppodium Bibelot in het Energiehuis.

Tot die tijd heeft het podium helaas geen onderdak. Bibelot is echter niet van plan om nog maanden te wachten met het volgende optreden en is op zoek naar locaties om eenmalige optredens te organiseren. Bibelot roept daarom iedereen in en buiten de Drechtsteden op om ruimte beschikbaar te stellen.

Van sporttribune tot huiskamer en van winkelruimte tot bedrijfskantine, alle voorstellen zijn welkom, of er nu vijf of vijfhonderd mensen in passen.
De meest originele en geschikte locaties zullen door Bibelot worden geselecteerd. Je kunt de locatie doorgeven via http://www.facebook.com/poppodiumbibelot en wie weet staat Bibelot binnenkort met een band bij je op de stoep.

Energiehuis
Bibelot gaat zich samen met andere culturele instellingen in Dordt vestigen in het Energiehuis, de vroegere energiecentrale aan de Noordendijk. Het podium krijgt daar twee zalen waar respectievelijk 800 en 300 bezoekers in kunnen, fors meer dan de 550 man die in de huidige zaal past.
Poppodium Bibelot opent het eerste weekend van april. Die maand spelen onder meer Kensington, Gare du Nord en het Finse Korpiklaani in de gloednieuwe zaal.
 
Foto: Tim  Lequijt
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.