Eerste try-outs poppodium Bibelot bekend

24 januari 2013
Eerste try-outs poppodium Bibelot bekend

DORDRECHT - De bouw van de nieuwe locatie van poppodium Bibelot is in de eindfase en de officiële opening is in zicht. Voorafgaand aan deze opening zijn er in maart try-outs met publiek.

Om er zeker van te zijn dat het publiek op de nieuwe locatie optimaal gebruik kan maken van alle nieuwe faciliteiten die in het Energiehuis aanwezig zijn, worden de verschillende popzalen doormiddel van try-outs grondig getest.

Bibelot is daarom verheugd dat het Dordtse Death Letters op 15 maart de gloednieuwe Power Stage gaat uitproberen.

Lonneke Ziemerink is enthousiast: "Dit duo heeft alles in huis om de nieuwe zaal tot het uiterste te testen. De band heeft bij eerdere concerten in Bibelot bewezen dat ze het publiek wild weten te maken met hun ongeremde podiumpresentatie, superstrakke gitaarwerk en keiharde drums. Een perfecte stresstest voor de Power Stage dus.

De bezoekers zijn deze avond getuige van een dubbele try-out. Niet alleen is het de start van Bibelot in het Energiehuis. Ook is dit de allereerste show van de ‘Common Prayers’-tour van Death Letters, naar aanleiding van het gelijknamige album dat op 22 februari uitgebracht wordt.

De Main Stage, met ruimte voor maar liefst achthonderd muziekliefhebbers, wordt onder andere op 23 maart aan een Superstijl try-out onderworpen. Dit is het razend populaire dansfeest waarbij de bezoeker bepaalt wat de DJ draait".

In het eerste weekend van april zal de officiële opening van in het Energiehuis plaatsvinden. Het programma hiervoor wordt later bekend gemaakt.

Foto: Tim Lequijt

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.