Jupiler nieuwe biersponsor van Dancetour

24 januari 2013 door Hennie van der Zouw
Jupiler nieuwe biersponsor van Dancetour

DORDRECHT - Dancetour en biermerk Jupiler gaan de komende drie jaar intensief samenwerken om het succesvolle danceconcept verder uit te bouwen. Onder het motto ‘Bringing people together’ is Dancetour in korte tijd uitgegroeid tot het grootste danceplatform van Nederland. In 2013 vinden de evenementen plaats in  12 grote steden, verspreid over heel het land.

Magchiel Koekkoek van Stichting Dancetour, organisator van Dancetour: “Uit onderzoek onder onze bezoekers bleek dat Jupiler voor hen het favoriete biermerk is. Net als Dancetour richt Jupiler zich nadrukkelijk op vrienden die met elkaar geweldige momenten beleven. Wij kunnen dit bieden, zowel op het festivalterrein als vooraf en na afloop via ons social media netwerk waarmee we meer dan 1,5 miljoen dancefans bereiken.”
 
Voor AB InBev, brouwer van Jupiler, is de overeenkomst een belangrijke stap om de populariteit van het merk in het hele land te vergroten. Events Manager Frank Etman: “Jupiler is vanuit het Zuiden bezig met een sterke opmars richting Westen, Oosten en Noorden van Nederland. Via Dancetour laten we veel muziekliefhebbers in contact komen met ons biermerk.”
 
Landelijke allure
Dancetour werd voor het eerst georganiseerd op Koninginnedag 2001 op de Spuiboulevard in Dordrecht onder te toenmalige naam Boulevard of Dance. In 2004 is de naam veranderd in Dancetour, omdat het evenement vanaf dat moment in meerdere steden werd georganiseerd. In de loop der jaren draaiden populaire DJ’s als Armin van Buuren, Marco V., Ferry Corsten, Afro Jack en Hardwell tijdens de tour. Dancetour organiseert tevens maatschappelijke projecten, waaronder een DJ Knock-Out competitie voor 350 talentvolle DJ’s.
Gerelateerde wijken:
Gerelateerde straten:
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.