Chris organiseert cursus ‘Help, mijn kind is online’

24 januari 2013 door Hennie van der Zouw
Chris organiseert cursus ‘Help, mijn kind is online’

DORDRECHT - Chris komt met een interactieve cursus met als thema ‘Help, mijn kind is online’. In februari zijn er drie avonden in Dordrecht. 

Het is bijna niet te doen om alle ontwikkelingen in de digitale wereld te volgen. Toch is het voor een opvoeder belangrijk om ‘bij te blijven’. Chris ontwikkelde een cursus van drie avonden over dit onderwerp. De cursus geeft uitgebreid informatie over internet, social media, gamen, media-invloed, digitalisering van het onderwijs, reclame en mobiele telefonie. Maar het blijft niet bij informatie, Chris bespreekt vooral ook de do’s en do not’s en kijkt naar de rol van de opvoeder. In deze interactieve cursus worden diverse werkvormen en actuele beelden gebruikt.
 
Aanmelden voor een van de cursussen kan via www.chris.nl.
 
Chris, onderdeel van Stichting FamilyCare, biedt pastoraat, advies en preventie aan kinderen en jongeren. Maar ook volwassenen die hart hebben voor jonge mensen en iets voor hen willen betekenen, kunnen bij Chris terecht.
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.