Geld en vuurwapen gevonden bij drugsactie

28 januari 2013 door Hennie van der Zouw

DORDRECHT - De politie heeft bij een drugsactie op de rijksweg A16 onder andere geld en een vuurwapen in beslag genomen. Agenten zetten onder andere tijdens de controle op donderdagavond 24 januari 2013 een auto aan de kant die te snel reed. In het voertuig zaten vier mannen die samen een geldbedrag van ongeveer 27.000 euro bij zich hadden.

In een andere gecontroleerde auto zat een 28-jarige man uit Houthalen die een vuurwapen bij zich had maar ook een geldbedrag van ruim drieduizend euro. Politiemensen hielden hem aan. Verder vonden de agenten verschillende kleine hoeveelheden drugs in auto’s die ze controleerden. Aan de actie deden naast politiemensen van de politie eenheid Rotterdam ook medewerkers mee van de Koninklijke Marechaussee, het Korps landelijke politiediensten en de Luchtvaartpolitie.

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.