Vrijwilligerspassen uitgereikt op nieuwjaarsreceptie voor vrijwilligers

28 januari 2013 door Hennie van der Zouw
Vrijwilligerspassen uitgereikt op nieuwjaarsreceptie voor vrijwilligers

DORDRECHT - Wethouders Harry Wagemakers en Elbert Vissers reikten op vrijdag 25 januari de eerste vrijwilligerspassen uit. Tijdens de nieuwjaarsreceptie bij het SSKW: Samenwerkingsverband Sociaal Kultureel Werk aan de Spuiweg 93. Het feest was een bedankje van de gemeente en besturen van de vrijwilligersorganisaties voor alle vrijwilligers. 

Bij deze pas ontvingen alle vrijwilligers de brochure "Goed nieuws voor vrijwilligers". Deze brochure staat vol kortingen van aanbieders in de Drechtsteden. Op initiatief van Jan Tito, lid van DAF (Dordtse Amateur Fotografen) was er ook een foto expositie te zien van 25 jongeren tussen de 12 en 18 jaar, omdat het accent dit jaar ligt op jeugdige vrijwilligers. Zij deden gedurende een langere periode vrijwilligerswerk.
 
De catering was wederom verzorgd door stichting Warm Aanbevolen: een groep vrijwilligers die voor weinig geld maaltijden verzorgt. 
 
Tekst en foto: Dawn Eve van Norden
Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.