Dordrecht.net lanceert eigen Twitter-account

16 september 2011

DORDRECHT - Aangezien alle mooie Twitter-gebruikersnamen omtrent 'Dordrecht' al in gebruik waren, had Dordrecht.net jarenlang geen eigen Twitter-account. Daar is vanaf vandaag verandering in gekomen. De gewilde Twitter-naam 'dordrecht' kwam vrij en we waren de eerste! (Twitter volgt immers het 'wie het eerst komt, die het eerst maalt'-principe)

Natuurlijk hebben we Dordrecht meteen geregistreerd en vanaf nu zullen nieuwe berichten gepubliceerd worden op Twitter.

Daar past maar één actie bij:

Volg Dordrecht op Twitter

 

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.