Zangers en zangeressen gezocht voor Bachcantate 16 juni

30 januari 2013

DORDRECHT -   De aanmelding voor de uitvoering van de Bachcantate op 16 juni in de Wilhelminakerk in Dordrecht is open gesteld. Bericht Wilhelminakerk:

Een bijzondere zondag op 16 juni. Het is de 35e trouwdag van Ries en Rianda van der Zouwen. Zij willen dit vieren binnen de kring van de gemeente in de eredienst. Als extra feestelijk accent zal op deze zondag cantate 193 van Bach worden uitgevoerd. Zij hopen natuurlijk op een groot en groots koor. U kunt zich hiervoor opgeven via dewilhelminakerk.nl.

Voorgangers: Ries en Rianda van der Zouwen.  Medewerking: Toonkunstkoor Dordrecht en Bachorkest met concertmeester Jouke van der Leest;  algehele leiding Ries van der Zouwen

(inlichtingen via website Wilhelminakerk Dordrecht).

Zie in de agenda van Dordrecht.net ook de aankondiging van een bijzonder concert op 2 maart in de Wilhelminakerk

Meer over:
Cookies

Deze website gebruikt noodzakelijke cookies voor een correcte werking en analytische cookies (geanonimiseerd) om de statistieken van de website bij te houden. Marketing cookies zijn nodig voor laden van externe content, zoals YouTube-video's of widgets van Sociale Media. Zie ons cookiebeleid voor meer informatie, of om je instellingen later aan te passen.